5th dec 2018

A Mikulás ellátogatott az Örömhír Óvodába

26th nov 2018

Örömhír családi napot tartottunk szombaton. A gyerekek bemutatták élvezetes produkcióikat: táncoltak, zenéltek, színdarabot adtak elő. Bepillanthattunk az anyanyelvi angol órákba, láthattuk tanulóink csodálatos képzőművészeti alkotásait. Volt lehetőség közös játékra szülők-tanárok-tanulók együtt, a végén pedig a kedves szülők csodálatos süti-költeményei koronázták […]

8th nov 2018

Az Örömhír Óvodában dentálhigiénés szakember tanította a gyerekeket a helyes fogápolásra.

8th nov 2018

2018. november 7-én a pályaválasztás témáját jártuk körbe egész nap. Délelőtt 4 kedves szülő beszélt a gyerekeknek saját szakmájáról. Ezt követően elmentünk a “Mi a pálya” elnevezésű pályaválasztási kiállításra, ahol számos foglalkozás rejtelmeibe kóstolhattak bele a gyerekek.

19th okt 2018

Örömteli, vidám délutánt töltöttünk együtt az Örömhír Iskola tanulói, szülők és tanárok. Mosolygós, vicces (nem félelmetes!) töklámpásokat faragtunk, együtt énekeltük a “Kicsinyke fényemmel” dalt és megcsodáltuk egymás ötletes alkotásait.

19th okt 2018

Október 13-án az iskolánk apraja-nagyja, sok kedves szülő kíséretében, egy élvezetes kirándulást tett a Monostori erődbe.

19th okt 2018

A 7. osztály sok élményhez és hasznos ismeretekhez jutott a szeptember 28-án megtartott eseményen.