Örömhír családi nap – kirándulás a Püspökerdőbe

Kedves Szülők!

Az Örömhír családi napunk keretében a 2023. szeptember 23-án eső miatt elmaradt kirándulást fogjuk pótolni 2024. április 27-én, szombaton. Ahogyan eredetileg is terveztük, iskolánk a győri Püspökerdőben fog közösen kirándulni, családi napot tartani. 
Mivel munkatervünk alapján ez a nap a 2024. június 20-i nap helyett kerül megtartásra, ezért a részvétel MINDEN TANULÓNK SZÁMÁRA KÖTELEZŐ. Értelemszerűen június 20-án az iskolásaink számára munkaszüneti nap lesz, akkor nem kell majd iskolába jönniük.
A kedves szülők tudják, hogy iskolánk számára nagyon fontos a szülőkkel és tanulókkal való jó kapcsolat építése. Mi is lehetne alkalmasabb erre, mint egy gyönyörű helyen közösen eltöltött nap? A kirándulásnak, a családi napunknak ez a fő célja. Az együtt töltött délelőtt során lesz lehetőség egymással megismerkedni, beszélgetni, közösen játszani. A szabad levegőn és szép környezetben eltöltött nap hasznos lesz testünknek és lelkünknek egyaránt. Erre hívjuk most nagy szeretettel a kedves szülőket is, hogy aki csak teheti, csatlakozzon a kiránduláshoz családosan! Jöhet a kirándulásra apa, anya, testvér, nagyszülő!
A kirándulás részletei a következők:
RÉSZTVEVŐK:  az Örömhír Általános Iskola minden diákja és családjaik, valamint az iskola tanárai, munkatársai.
HELYSZÍN: Győr, Püspökerdő és a Kalandpark melletti tisztás-játszótér
IDŐPONT: 2024. április 27. szombat 9:00-12:00 óráig
KÖZLEKEDÉSI ESZKÖZ: Aki teheti, kérjük, használjon tömegközlekedést. Mivel autóval nehéz parkolni, ezért egyszerűbb a helyszínt gyalogosan megközelíteni az egyetem felől.
AMIT ÉRDEMES HOZNI:  Réteges öltözet, naptej (ha jó az idő), szúnyogriasztó, szendvicsek, innivaló, esőköpeny a biztonság kedvéért és valamilyen eszköz, amivel többen lehet játszani. (focilabda, labda, tollaslabda, frizbi, stb). Fontos, hogy legyen valami takaró, amire családonként le tudnak ülni. Mindez belefér egy hátizsákba.
GYÜLEKEZÉS: 9:00-9:15
 
PROGRAM: Egy közös kezdés után választható tevékenységekre lesz lehetőség: hosszú séta, amely megkerüli a Püspökerdőt, közepes séta az erdei tornapályán vagy a tanösvényen. Miután mindenki visszaérkezett a kiindulási pontra, közösen elfogyasztjuk saját, otthonról hozott elemózsiánkat. Utána helyben lehet csoportokban beszélgetni, együtt játszani.
Reméljük, hogy a közösen elkezdett családi napot sokan családonként még folytatni fogják, hiszen ennek a napnak ez is a célja.
 
Reméljük, hogy az időjárás is kedvezni fog nekünk. Ha nem esik az eső, mindenképpen meg lesz tartva a családi nap. Amennyiben esik az eső, akkor, sajnos, elmarad. Amennyiben kétséges, hogy menjünk-e, vagy sem, a közös álláspont érdekében kiírom a honlapra ( www.oromhir-iskola.hu ) még aznap kora reggel, hogy mire tudjanak számítani.
 
Várjuk a találkozást és a közös élményeket Önökkel,
 
szeretettel:

Lehotzky Józsefné

intézményvezető